Η εμπειρία μας από το Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος

Οι μαθητές της Στ’ Τάξης παρουσιάσαμε την Πέμπτη, 11 Μαΐου, στο Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη, την κωμωδία του Αριστοφάνη, “Πλούτος”. Το πρωί φτάσαμε με αγωνία στο σχολείο και μπήκαμε βιαστικά στο λεωφορείο. Μόλις φτάσαμε στην Αρχαία Μεσσήνη διαπιστώσαμε με έκπληξη ότι συμμετείχαν στη δράση μαθητές από πολλά σχολεία ως μαθητές αλλά και ως θεατές.

Προσεγγίσαμε περπατώντας το εκκλησιαστήριο, το αρχαίο θέατρο όπου θα παρουσιάζαμε το έργο μας. Η δασκάλα μας μάς έβαψε και φρόντισε τις ενδυματολογικές λεπτομέρειες. Ευτυχώς κληρωθήκαμε να παίξουμε δεύτεροι κι έτσι η αγωνία δεν διήρκεσε πολύ!

Όταν ήρθε η μεγάλη στιγμή να παίξουμε, το άγχος μας είχε κορυφωθεί, παρόλα αυτά παίξαμε καταπληκτικά! Στο τέλος, πήραμε πολλά συγχαρητήρια από τους θεατές και τους διοργανωτές του Φεστιβάλ, επαίνους και βραβείο συμμετοχής! Νιώσαμε πραγματικά συγκινημένοι και περήφανοι για την προσπάθειά μας!

“Πλούτος” του Αριστοφάνη

Διασκευή: Σοφία Ζαραμπούκα

Σκηνοθεσία: Χριστίνα Γκούγκουρα

Μουσική: Αποστόλης Αρμάγος

Ηθοποιοί: Γιώργος Χαλιλόπουλος, Κρίστι Μπεϊντόλι, Νίκος Βασιλογιαννακόπουλος, Θεοδώρα Λαμπροπούλου, Αλεξάνδρα Τσιτσιόλη, Μαρία Αγγελοπούλου, Ελένη Στασινοπούλου, Λάουρα Σκούρα, Τάσος Τομαράς, Δημήτρης Κούβελας, Παναγιώτης Μέλιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *